Garantie

Het komt helaas voor dat na aankoop van een artikel niet alles naar behoren werkt. Wij vinden dit natuurlijk erg vervelend en daarom doen wij er alles aan om dit samen met u naar tevredenheid op te lossen. De onderstaande informatie over garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten van u als consument.

Hoe gaan wij te werk?

Defecte artikelen die in aanmerking komen voor garantie dienen in alle gevallen via de BCE Bikes winkel ingeleverd of omgeruild te worden. Dit geldt dus ook voor artikelen die u via de webshop hebt gekocht. Voor producten die al verwerkt zijn of die u niet mee kunt nemen naar de winkel en waar een klacht over is, kunt u contact opnemen met de klantenservice in de winkel. BCE Bikes zorgt voor een goede beoordeling van de klacht. 

Welke voorwaarden zijn van toepassing?

Garantievoorwaarden worden bij het artikel geleverd. Bewaar deze garantievoorwaarden goed met de aankoopbon of factuur en een eventueel garantiecertificaat. U hebt altijd een bewijs van uw aankoop nodig, bijvoorbeeld de aankoopbon of bankafschrijving, om aanspraak te kunnen maken op de garantie.

 

Snel naar