De fietsenmaker voor al uw fiets plezier!

Wij zijn een gespecialiseerd team met liefde voor het fietsenvak. Of het nu om een kinderfiets of een elektrische fiets gaat, wij geven advies op maat, over al uw wensen op fietsgebied. Ook op het sportieve vlak is het team van BCE Bikes actief, uit eigen ervaring op zowel de racefiets en de  mountainbike kunnen wij u met gevoel voor het fietsen adviseren.

Onze nette en lange winkel is ruim en overzichtelijke, met een breed en doordacht assortiment in nieuwe fietsen, gebruikte fietsen, onderdelen, onderhoudsproducten, accessoires, fietskleding, fietshelmen en fietsschoenen. 

Het team van BCE Bikes staat graag voor u klaar!

In onze winkel bent u van harte welkom voor de aankoop van een fiets of allerhande fietsonderdelen en accessoires. Dat onze service tot in alle details is doorgevoerd, merkt u bij al uw fiets aankopen. Uw nieuwe fiets wordt bijvoorbeeld al 100% rijklaar gemaakt en krijgt een gratis tectylbeurt, (twv. € 19.95)  zodat u nog meer en langer plezier beleeft aan uw fiets. En daarbij krijgt u van ons ook nog een uniek service pakket voor 3 jaar, waarmee u flinke kortingen krijgt op het onderhoud! Vraag hiernaar in onze winkel.

In onze professionele werkplaats wordt uw fiets (ongeacht het merk) professioneel en vakkundig gerepareerd, want ook uw fiets heeft onderhoud nodig om u het optimale fietsplezier te laten beleven, jaar in jaar uit. Bij ons is het geen probleem om ook uw internetaankopen te laten repareren. Kom langs of maak hiervoor een afspraak met onze werkplaats, 0341-351595, werkplaats@bcebikes.nl 

BCE Bikes voor Kwaliteit, Service en Advies op maat!

 

Snel naar