De fietsenmaker voor al uw fiets plezier!

Wij zijn een gespecialiseerd team met liefde voor het fietsenvak. Of het nu om een gewone stadsfiets of een elektrische variant gaat, wij geven advies op maat, over al uw wensen op fietsgebied. Ook op het sportieve vlak is het team van BCE Bikes actief, uit eigen ervaring op zowel de racefiets en de  mountainbike kunnen wij u met gevoel voor het fietsen adviseren.

Onze nette en lange winkel is ruim en overzichtelijke, met een breed en doordacht assortiment in nieuwe fietsen, gebruikte fietsen, onderdelen, onderhoudsproducten, accessoires, fietskleding, fietshelmen en fietsschoenen. 

Het team van BCE Bikes staat graag voor u klaar!

In onze winkel bent u van harte welkom voor de aankoop van een fiets of allerhande fietsonderdelen, cadeaubonnen en accessoires.Dat onze service tot in alle details is doorgevoerd, merkt u bij al uw fiets aankopen. Uw nieuwe fiets wordt bijvoorbeeld rijklaar gemaakt en voorzien van een tectylbeurt,  zodat u nog meer en langer plezier beleeft aan uw fiets. En daarbij krijgt u van ons ook nog een uniek service pakket voor 3 jaar, waarmee u flinke kortingen krijgt op het onderhoud! Vraag hiernaar in onze winkel.

BCE Bikes voor Kwaliteit, Service en Advies op maat!

 

Snel naar