Service in onze werkplaats.
Onze werkplaats is open vanaf 8.00 uur.

In onze professionele werkplaats wordt uw fiets (ongeacht het merk en type) professioneel en vakkundig gerepareerd, want ook uw fiets heeft onderhoud nodig om u het optimale fietsplezier te laten beleven, jaar in jaar uit. Bij ons is het geen probleem om ook uw internetaankopen te laten repareren.

Giant Store BCE Bikes onderhoudt en repareert in een moderne open werkplaats. Onze werkplaats mag gezien worden !!
De mecaniciens van BCE Bikes zijn goed gekwalificeerde sleutelaars die uitstekend op de hoogte zijn van technische specificaties van fietsmodellen en onderdelen. Uw fiets is bij hen in vertrouwde handen. Ze bouwen een fiets voor u op, voeren onderhoud, aanpassingen of reparaties uit en ze beantwoorden al uw vragen over de fiets of uw fietsgebruik.
Alle medewerkers van Giant Store BCE Bikes zijn zelf wielrenners en/of mountainbikers en tourfietsers en kunnen daarom spreken uit eigen ervaring. Onze werkplaats beschikt over zeer professioneel ingerichte werkplekken. Alle reparaties en bijzondere aanpassingen kunnen wij in eigen huis uitvoeren. Voor u als klant wel zo prettig. Fietsmodellen voeren wij regelmatig uit met een andere specificatie, vinden we leuk om te doen en u heeft dan een produkt dat speciaal is aangepast voor u. Uiteraard garanderen wij de betrouwbare werking.

Door het continue volgen van de nieuwste ontwikkelingen en bijscholing kunt u bij BCE Bikes terecht voor alle soorten reparaties en onderhoud aan uw fiets.
Voor het plakken van een lekke band tot het opbouwen van een frame en reviseren van een voorvork. Wij repareren het vakkundig. De meeste onderdelen hebben we zelf op voorraad.

Om vele jaren met veel plezier op uw fiets te fietsen is goed onderhoud van groot belang. Daarom werken we bij BCE Bikes met speciale onderhouds beurten.
Een periodieke onderhoudsbeurt is de zorg die uw fiets verdient!
Als u uw fiets goed verzorgt, rijdt deze veel prettiger en gaat deze veel langer mee. Laat u informeren wat u zelf kunt doen en waar u op moet letten. In onze winkel vindt u ook diverse onderhoudsmiddelen en gereedschappen waarmee u zelf eenvoudig onderhoud kunt uitvoeren.


Indien gewenst en beschikbaar kunt u gebruik maken van een gratis leenfiets. Zo zit u niet zonder fiets en kunt u de auto laten staan.
Als u een afspraak heeft gemaakt voor de reparatie van uw fiets, streven wij ernaar dat u uw fiets diezelfde dag alweer op kunt halen.


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan contact met ons op of stuur een mail naar de werkplaats werkplaats@bcebikes.nl


Graag tot ziens in onze werkplaats.

Snel naar